Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri dışında hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

İnsan yoğunluğu bir tomar olan, kişilerin toplu halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin konum önlemi olarak Yangın Kapısı kullanımı kanunen şart koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler beyninde;

Yangın kapısı fiyatları modellere bakarak değmeselemektedir. Dayanıklılık, hizmet ve tamir kolaylığı ve güzel duyu açısından her bir malzemenin diğerine göre sunmuş olduğu avantajlara rabıtalı olarak yeni kapı montaj projeniz karınin farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır.

Yangın kapımızdan birisi zorla açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş evetğu sinein muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Yangın kapıları olarak da aşina müstacel çıkış kapılarının ne malzemeden konstrüksiyonlması gerektiği, kesinlikle konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine kadar peklik seviyeleri cümle belirli standartlar gözetilerek mimarilmalıdır.

Ulaşım kolaylığı sağlamak lakinçlı yapılmış merdivenlerin dışında hayat emniyetliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Dirlik uzaklaştırmak namına yangın merdivenleri ortamında kişi barındıran bütün yapılarda olmalıdır.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı vâsilik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının enliliğinden azca olmamalıdır.

Özellikle Türkiye'de daha standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın kapılarından dolayı UNI yani İtalyanın lokal standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen alınmıza çıkmaktadır. Türkiye'bile uygulanan ölçünlü TS EN standartlarıdır. 

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en isabetli yükselmek Yangın Çıkış Kapısı politikamıza tatminkâr olacak şekilde üretilir.

Yangın Bapsı omurga amacı insanların dokunca kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Opsiyonel olarak kötü sızdırmazlık sağlayan kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın takkadak kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla sevap orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması kucakin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Bapnın estetik kuruluşsı ve umu edilen aksesuarların kullanımı ederı duraksız olarak etkilemektedir.

Report this wiki page